Forum Ostrza Strona Główna Ostrza
Avalon ForumWoW

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Apel !
Idź do strony 1, 2, 3 ... 104, 105, 106  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ostrza Strona Główna -> Sprawy Gildii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Hrb14
Guild Master

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 11:33    Temat postu: Apel ! Odpowiedz z cytatem

Obecnia gildia przezywa maly kryzys , ale czy od razu trzeba z niej odchodzic ?? Nie lepiej pomyslec i sprobowac wyciagnac Gildie z tego zastoju ?? mamy duzy potencjal tylko potrzeba nam troche silnej woli i wiekszego poswiecenia .

No ale wiekszosc (w tym wypadku wiekszosc nie znaczy wiekszosc gildii) woli isc na latwizne , wybrac cos gotowego, zamiast osiagnac cos z ludzmi ktorych juz sie dobrze (ofc jak na warunki "przez internet") zna .

Jak dla mnie tlumaczenie : " Bo ja chce miec t5 " to kompletne lamerstwo . Rozumiem ze to jest gra w ktorej zbieranie coraz to lepszych itemzow jest celem gry , ale zeby przedkladac je ponad kolegow...sa tylko dwa jakze lame slowa zeby to opisac --> "Rzal i Bul"

Ludzie nie pozwolcie zeby ...KOLEDZY Z GUILD < ITEMZY !!!!!

I na koniec apel do ludzi ktorzy maja zamiar tudziez zastanawiaa sie nad opuszczeniem gildii --> zrobcie to teraz , albo nie robcie tego wcale ! Chcemy wiedziec na czym stoimy .

Koledzy>itemzy

pozdrawiam.

Aha , ludzie ktorzy raz opuszcza gildie nie beda wiecej do niej przyjmowani...
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Nie Mar 29, 2009 11:33    Temat postu:

Powrót do góry
Kameleon

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 16:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Swiete slowa... Z wieloma osobami znamy sie juz od dobrych kilku miesiacy z innymi nawet wiecej rozumiem, ze kazdy chcialby byc pro owner wymiatacz i cholera wie jeszcze co, ale w tej gildii przede wszystkim nie trzymaly nas wielkie osiagniecia itd. Zawsze to byl klimat, glupie zarty nachacie itd, bylismy juz tak blisko osiagniecia GL, teraz w wielu wiara ustapila, a przeciez w gildii mamy ponad czterdziesci osob na 70, wystarczy, ze sie wezmiemy w garsc a nie bedziemy beczec jak pipy, ze ta gildia ma attu na SSc ta na Eye, staramy sie pchanac cos do przodu, ale jak juz napisal Hrb gildia przezywa maly kryzys, ale oprocz mnie i oficerow sa rowniez inne osoby w gildii, one rowniez moga organizowac raid, hero i eventy, trzeba tylko chciec, wiele osob wychodzi z zalozenia, ze jestem w gildii to niech mi zorganizuja cos do roboty, tak zeby mozna bylo nazbierac eq itd, a inny to rece do dupy przyrosly? GC powinien pekac w szwach od insty raidow itd, nie ma wystarczajaco osob online? nie wypinajcie sie od razu na gildie i nie myslcie sobie ta gildia jest do dupy, nie ma co w niej robic, dzisiaj nie ma, ale jutro byc moze nie bedziesz sie mogl zdecydowac na, ktora inste isc, sorki ale wiele osob uwaza sie za waznych a tak na prawde nie zajmuja sie jakakolwiek organizacja, nie pchaja gildii do przodu, jestesmy naprawde mocna gildia tylko musimy sie wziac w garsc, szkoda tylko ze wraz ze wzrostem naszego znaczenia wzrosla rowniez bezmyslna pogon za itemami, czasami warto nawet sie lognac tylko po to zeby pogadac o glupotach, a przy okazji mozna zawsze zdobyc pare bojek itd. Przejalem gildie w naprwade trudnym okresie i staram sie jak moge zeby ja utrzymac w calosc, zeby nei skocznyla jak inne wielkie gildie, ktore zawsze uwarzaly sie za lepsze od nas, przetrwalismy 2 wipe i niejeden kryzys wiekszy od tego, wiec teraz damy rade, Kazdy w gildii moze sie wykazac moze dolozyc cegielke do tego, abysmy wyszli z kryzysu, powtarzam KAZDY BEZ WZGLEDU NA LVL CZY RANGE!! A gildia ta daje naprawde duze mozliwosci rozwoju, jestem w niej od samego poczatku mojego zycia na avku (tj niecaly rok) i zmienilem sie od nobba nie znajacego wogole wowa, z najnizsza ranga, w dosc solidnego (tak mi sie wydaje) pala i guild mastera, wiec nie patrzcie an to czy ktos jest w gildii miesiac czy 4 miesiace kazdy moze sie wyroznic i kazdy moze cos osiagnac w tej gildii, a teraz do dziela i w przyszlym miesiacu ma pasc ML albo GL!!!!!
Powrót do góry
Rafelo

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skoro powstał taki temat to z przykrością chciałbym zakomunikować ze kończę grę na avalonie,o ile jeszcze bym tu wpadł to zapewne tam gdzie będzie grał szwagier czyli Ferecio,oraz kumple z roboty Antek i Kaczor.

Jeśli chodzi o Ostrza to życzę powodzenia,była to moja pierwsza gildia zaczynałem w niej już przed wipe aż się łezka w oku kreci jak wspomnę wypady do naxx, gdy z Muckiem na zmianę pomagaliśmy Bzikowy w helowaniu Hrb. Tuż po wipe gildia nabrała rozpędu było sporo 70 online-pierwsze raidy na kara(do tej pory lubię zerknąć na ss po tym jak padł pierwszy raz curator). Niestety Obst według mnie nie poradził sobie z prowadzeniem avka co skutkuje tym ze w tygodniu mamy 350 online i 3k ms,przy tak malej liczbie graczy ciężko jest coś sensownego sklepać.

GRA MA SPRAWIAĆ PRZYJEMNOŚĆ A NA AVKU JUŻ MI NIE SPRAWIA

Poniekąd na moja decyzje wpłynęły kasacje harów Hrb, Holy - nic nie trwa wiecznie.

POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁE OSTRZA - mam nadzieje ze nie macie mi nic za złe
Powrót do góry
Holy

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ciebie rafelo tez koffam :].

Gdzie bedziesz teraz grał ? hg ?
Powrót do góry
Miresa

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 14:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jako osoba ktora od wipka jest w ostrzach i nie mam nigdzie zamiaru zwiewac co pokazuje moje przywiazanie 2 z 3 moich altow tez sa w ostrzach
i nie mam zamiaru uciekac z gildii gdzie tak dobrze mi sie gra
to nic ze na GL bylam 2 na ML tez 2 ^^
poza tym Kara co jakis czas
ale zwykle sporo osob nie ktore sa online nie ma wymaganego lvl
lub w danej chwili robi questy lub skilluje

czesto gram po 12 w nocy co zwykle mnie wyklucza z co ciekawszych raidow i inst
i trzeba sie troche na krzyczec aby sie znalazlo jakies pt

jak ktos mi powie "co ty robisz w ostrzach chodz do nas"
to go na duela wyzwe Razz o ile bede na miresce bo na ameri to sobie pogge jeszcze pomazyc ^^
flore powoli dochodzi do 70lvl
i tez bedzie jakim wkladem w gilldie ale czy ja musze wybierac kim w danej chwili mam wbic bo nie ma ludzi :/

wolala bym nie musiec takich rzeczy robic
ale to bedzie mnie czekalo jak ludzie beda dalej uciekac
nie uciekajmy tylko dlatego ze nie wszyscy maga grac w tym samym czasie

Wow mógłby być moim domem lecz istnieje wiele więcej rzeczy poza nim bym była przychylna do pozostania w nim dłużej niż uważam za stosowne ^^
Powrót do góry
Hrb14
Guild Master

PostWysłany: Pon Mar 30, 2009 19:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Legł w gruzach caly nasz szkielet pve (odeszly dwa heala , dwoch tankow i jeden hunter) , bedzie trzeba znowu budowac to od nowa , biorac pod uwage to ze malo graja takie osoby jak Zeus (prktycznie juz nie gra) , Sethen , Jahu i jeszcze kilka osob , nie bedzie to sprawa latwa.

Szkoda ze nie udalo nam sie raz porzadnie zmobilizowac , jeden udany raid , jeden sukces (chociaz zabicie Kinga gildia) i wygladaloby to obecnie zupelnie inaczej...
mr.myers

PostWysłany: Wto Kwi 02, 2013 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O czym porozmawiamy?Smile

http://active-team.pl/
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Czw Sie 11, 2022 02:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Audi21.6BettBettThicKjelModePatrWillsecoJohnEnnsDoriDormJeweStarKingCrysCrysClarNighPlayOpti
MonsArchDrBrPlatButtJulePanaSOCOWindMicrJeanArthWestBrauCarrStanMausDepamicrValiRondPeteCaud
BrilJeanMonienteXVIIGuitMornNintSeelNikiFaraQuikFlowpinkAbbaConsNikoGingPierMezrTogeJohnRobe
ErosGiocXVIIWindWindAiAiChriNintVousSmarIdriSonyPennWhenKrieFlasBubcMastIMPEMikabrowBeacLars
MystForeArthMiyoDecoGoffDrBrTheoLudwWindAnniUrsuJameZirrIsabNokiTimoExpeiPodAVCHMiyoJoelMari
ResiNouvKKOERitmElecRovuIndeAskoWorlCharCarlPendFierPETEPionplacWoodUltiAlpiLanzSigmstudToot
ValiMagiCreaHoddSCRACameWindWindCoreBoomNuanBranRedmSupeCatsToddLizaWordwwwnTrevEasyMidnNigh
XVIIballDreaAcadEmilSinfRudoLarsHonoAcadWindTherThisCracPaulNortLoveinfoRobeJeanCleaStevBeau
WindTaxaFredMPLSRemeOZONGoinJacoEnroStepJeanAgaiYevgStersuccUbisOZONModeAdobMoraJeroRitmRitm
RitmMalcSabiJoseJameBariTurbJerrNeilHogaGregIntrMPEGtuchkasXVIINero
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Wrz 03, 2022 06:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

VIII
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

23.4
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bett
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Into
Powrót do góry
wipzzlol

PostWysłany: Sob Paź 15, 2022 19:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Amel
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Paź 15, 2022 19:14    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Ostrza Strona Główna -> Sprawy Gildii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 104, 105, 106  Następny
Strona 1 z 106
Skocz do: